onsdag 15. juli 2020

Mixed Media sommerkort

Vi som har en hobby er heldige på mange måter, For det første er vi heldige som har resurser og tid til det. Og aller mest fordi det gir uante muligheter for rekreasjon og utløp for tanker og følelser som ikke alltid kan settes ord på. For meg er dette en periode med frustrasjon og fortvilelse over hvor sårbare vi mennesker er, og en påminnelse om at vi ikke alltid er så villige til å engasjere oss i de som ikke har de samme mulighetene som oss. Da tenker jeg ikke på hobby, men mulighet til utdanning, helse og å leve i fred og trygghet.

 

Bakgrunnen er oppbygd av rester. Jeg har ofte et par ark med Gesso på pulten slik at jeg har et sted å putte maling og medier som det blir litt til overs av på matta. Her hadde jeg en dus grønn akvarell farge noen splatter av en intens grønn og litt skimrende Starlight maling. Jeg la på litt grønn glitterpaste fra Cosmic Shimmer og splattet litt med sort akrylmaling.


 Bakgrumms stemplene er fra Rubber Dance som er stemplet med Archival ink. Blomster er fra Paper Artzy og tekst og øyenstikkere er fra Rubber Dance. Motivene og teksten er gull embosset med Zing! embossingpulver ,før de er malt inn med distress ink og vann pensel. Til slutt brukte jeg hvit posca penn inni de runde stemplene og en sort Sharpi  rundt kanten.


Mens Pandemien herjer hele verden blir forskjellene store og grimme! Jeg er oppriktig redd for at vi kommer til å "sloss" om vaksiner og nokk en gang overkjøre de svakeste blant oss. Derfor har bakgrunnen blitt ganske "utagerende"  Mens de sarte blomstene og øyenstikkerne som kontrast.


Teksten er en påminnelse til meg selv om å fortsatt ha håp! Håp om at vi mennesker kan bestemme oss for å gjøre det gode, dele og stå sammen, på kryss og tvers av landegrenser, og alle andre grenser som skiller oss. Å tro er et valg. Det er også Håp!











14 kommentarer:

  1. Gorgeous. Love the shimmery paint and the beautiful details in the stamps and background. Thanks for joining the fun at the Lost Coast Portal to Creativity. Hugz

    SvarSlett
  2. Absolutely gorgeous! Love the colours and the background is fabulous. Thank you for playing along at Creative Inspirations, good luck.
    Hugs
    Gina xx

    SvarSlett
  3. This is gorgeous! Thank you so much for sharing this with us at Creative Inspirations. Good luck!
    Rene

    SvarSlett
  4. GORgeous great colours and textures..
    Thank you so much for joining in with us at 613 Avenue Create..hope you will play along again..

    Luv CHRISSYxx

    SvarSlett
  5. Love this card. All the textures! Thanks for joining us this month at We Love 2 Create. Hugs from DT-Irre

    SvarSlett
  6. Wow this is amazing! Thank you for sharing in our challenge at Classic Design Challenge we really appreciate you joining in.

    Joy DT



    Joyfully Stamps

    SvarSlett
  7. I love the layers of ink and embossing on your card. Thank you for joining us in our ‘All Creatures Great And Small’ challenge at Stamping Sensations and good luck. Sandra x

    SvarSlett
  8. Beautiful bit of stamping, makes for a gorgeous scene. Thanks for sharing with us at Stamping Sensations this month.
    Pinky

    SvarSlett
  9. Awesome textures and design! Love the metallic sheen!
    Thank you for joining us this month at We Love 2 Create With Polkadoodles! Jane (DT) Paper, Pencils & Pretty Things xxx

    SvarSlett
  10. Such pretty artwork! The gold embossing look amazing against the background that you created - beautiful 😁. Thanks so much for joining us at Creative Artiste again! Hugs, Jo x

    SvarSlett
  11. OH WOW! This is SO COOL! Great job! Thanks so much for playing in our challenge at Mix It Up!
    Darlene
    Mix It Up
    DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop by for a visit.

    SvarSlett
  12. Beautiful, artsy project! I love the touches of gold. Thank you for joining us at Inkspirational!

    SvarSlett
  13. Love how you have incorporated wet embossing into your work! Great job! Thanks for sharing at 613 Avenue Create!
    Hugz,
    Chana Malkah, Owner

    SvarSlett
  14. Congratulations! You were selected as a TOP ROCKER for the week of July 12-18, 2020 at 613 Avenue Create! Thanks for your inspiring submission to our challenge. Please stop by our blog and grab your badge! The 613 Design Team.

    SvarSlett