torsdag 12. november 2020

CAS kort (Imagine)

Takk og pris for stempel plattform og embossing pulver:) jeg skjelver litt for mye til å fargelegge på frihånd men med hjelp fra det opphøyde embossing pulveret kan jeg bruke distress ink å "late som" det er akvarell farger:)Dette fantastiske stempelet er en del av et stempelsett som Melina har designet for That`s Crafty. jeg tenker stadig på å lage Mixed media kort med stemplene men så er de så fine at det foreløpig har endt med CAS kort som dessuten er noe jeg trenger å øve på. Inspirasjonen til kortet kom fra teksten og en liten historie om vår familie sommer:


 I løpet av våren og sommeren har jeg vært mye hos familien  Sørlandet. Vi har leid bil og kjørt frem og tilbake for å ikke utsette noen for smitte. For å minimere reisevirksomheten har vi vært der i lengre perioder. Det er morsomt og strevsomt på samme tid å være en aktiv del av noens barndom! 


 Vi har vært på hyttetur i soveposer for første gang og oppdaget hvorfor de to små luringene på 4 og 51/2 år ikke har fått lov til å sove på samme rom før:) Vi var en tur på et lite fort fra 2. verdenskrig der vi gikk i bunkerser, skyttergraver og til en kanonstilling. Jeg forklarte om de russiske fangene som måtte bygge for nazistene og at Norge ikke var et fritt land på grunn av krigen.


 Hva er krig spurte min vitebegjærlige niese. Tenk det, vi er to generasjoner som ikke har noen egne minner om krig, og nå vet ikke barn under skolealder hva det er. Jeg kjente litt på gleden over den tross alt trygge barndommen de har. Men de kan ikke skjermes fra alt som ikke skjer i Norge så de fikk et forsiktig første inntrykk av at krig er noe forferdelig. Etterpå så vi alle episodene med Pippi langstrømpe sammen. (det kan være tante lo høyest og mest) 

 

Med dette kortet deltar jeg på disse utfordringene:


 

4 kommentarer:

 1. This is a smashing project!
  We do love to see all the entries at Classic.
  Stay safe and well.
  Thank you for sharing in our challenge at Classic Design Challenge we really appreciate you joining in.

  Jackie DT  SvarSlett
 2. A beautiful card, fabulous stamp and perfect CAS design. Thank you for joining us at Crafty Calendar this month.
  Chris
  x

  SvarSlett
 3. Simply BEAUTIFUL! Thanks so much for joining in the fun at our Sisterhood of Crafters challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

  Darlene
  SISTERHOOD OF CRAFTERS
  DAR’S CRAFTY CREATIONS
  Please stop in for a visit!

  SvarSlett
 4. This is so beautiful. Nice work.
  Thank you for sharing in our challenge at Classic Design Challenge we really appreciate you joining in.

  Annette DT

  SvarSlett