lørdag 30. juni 2018

Masse embossing.

Nok  en gang har jeg latt meg rive med av en utfordring. Denne gangen er det Scrappiness som har en utfordring som er å bruke flere forskjellige embossing pulver. Jeg tror faktisk ikke jeg har gjort det før. Men her har jeg fått brukt tre ( se bilde under) Hmm jeg valgte å prøve på å embosse blomster knoppene på en embossingfolder fra Sizzix som faktisk ikke passer i Big Shot uten adskillig triksing og miksing. Jeg embosset sommerfuglen og teksten på vanlig måte å så la jeg på multi medium mate med pensel og strødde embosssing pulver på knoppene først , så smeltet jeg det med het tool før jeg gjentok prosessen med bladene. Det som skjedde da jeg smeltet embossing pulveret på bladene var at knoppene også fikk litt mere varme og dermed ble lysere innved bladet og mørkere i tuppen noe som faktisk ble en kul effekt.  Jeg er ikke helt fornøyd med at knoppene ikke blir helt jevne og perfekte. Men siden jeg valgte å embosse på toppen av et tør embosset papir får jeg kanskje leve med det utrykket jeg ender opp med:)


Med dette kortet deltar jeg på disse utfordringene:

10 kommentarer:

 1. Flott kort med herlig embossingteknikker.
  Tusen takk for at du deltar i månedens grublis hos Scrappelyst :-)

  SvarSlett
 2. Beautifully embossed card!
  Many thanks for joining us at Cute Card Thursday this week!
  Deb xx

  SvarSlett
 3. Simply gorgeous! Thanks so much for joining us at The Sisterhood’s ‘What’s That Up In The Sky?’ challenge and please come back again soon!
  Darlene
  one of the 'Sistahs'
  The Sisterhood of Crafters
  DAR’S CRAFTY CREATIONS Please come for a visit!

  SvarSlett
 4. Hi this is a gorgeous card. Thank you for joining us at Crafty Catz Weekly Challenge Blog for challenge 423 the theme is Anything Goes with the optional twist of Embossing Wet or Dry and the sponsor is Star Stampz. Hugs Jackie (DT)

  SvarSlett
 5. Pretty embossed butterfly! Thanks for joining in at JUGS.

  SvarSlett
 6. Beautiful use of heat embossing on this pretty card. Thanks so much for joining us this time at the Crafty Creations Challenge, Elizabeth (DT)

  SvarSlett
 7. Fint kort og spennende teknikker.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 8. The multiple embossing powders look wonderful, Ingunn, and I love how the buds turned out with the variegated color. Thanks for sharing your card with us at Just Us Girls.

  SvarSlett
 9. Very pretty and great use of the embossing powders! Thank you for joining our challenge at The Sisterhood!
  Diane TSH DT {Nellies Nest}

  SvarSlett
 10. Stilig med flere forskjellige embossingpulvere på et kort!

  Tusen takk for at du deltar i utfordringen vår hos Kreativ Scrapping! DT Linda :)

  SvarSlett