fredag 1. januar 2021

Godt nyttår!

Da har vi omsider kommet oss gjennom 2020 og er på vei inn i 2021. Måtte det bli begynnelsen på et bedre år for oss alle.
 I Nordsalten Hobbyklubb starter vi året med ny utfordring, Denne gangen vil vi se deg: lage et prosjekt inspirert av ditt første blogg innlegg:)Jeg ble sittende å mimre litt om hva jeg drev med av kortlaging på den tiden. jeg hadde nettopp kjøpt meg Bigg Shot og diser var det elt store:) det gikk i veldig enkle kort med mønsterpapir noen die cuts og litt enkel pynt. Blogg var et ukjent fenomen for meg men da jeg oppdaget alle utfordrings bloggene måtte jeg jo hive meg på. Her fant jeg masse inspirasjon til å prøve nye ting og etter hvert utvide repertoaret litt.


 I det første innlegget hadde jeg to kort som var utrolig forskjellige i farger og stil, et Hippie inspirert fargerikt et og et dust søtt kort med Piondesign papir.  Jeg fant ut at det var en større utfordring for meg å lage et søtt kort enn et fargesprakende et så jeg dukket ned i DP bunken og gikk løs på oppgaven.


 Her har jeg brukt et Piondesign ark. Hjerte diesen fra Rayher og sommerfuglen fra Sizzix er de samme disene som jeg brukte på det første kortet i bloggen også. De er fremdeles blant favoritt disene mine:) 


Nå har jeg etter hvert opparbeidet meg en real samling av både papirer, medier, pynt og utstyr så det ble litt mer pynt her enn på det første kortet. Den hvite matta, sløyfen og perlesnorene ble med hjem fra en ferie i Bolivia. Gratulere disen er fra Papirdesign og blomstene fra en tur til Tyskland. 


Det er ganske lenge siden jeg har laget kort og ikke brukt et eneste stempel eller medium. Klæsj og klin har nok blitt den foretrukne geskjeften. Jeg ar laget masse rart av kort gjennom årene men denne typen "pent, pyntelig, dust og søtt" er ofte det som forsvinner først. I tillegg gikk det forbausende  fort, det krever lite tankevirksomhet å stanse ut noen die cuts å lime dem på. 


Når jeg kaster maling og medier rundt meg kan jeg forsvinne inn i min egen boble der jeg og det jeg skal lage, kjemper lenge, og det bobler og freser like mye i sjela som på kraft matta. Det er kort og godt en helt annen prosess som for meg føles mer kreativt selv om det er slitsomt og opprivende til tider:)


Det var faktisk trivelig å gjenoppta bekjentskapet med design papir, diser og perler og "dill" så det spørs om jeg ikke må lage noen slike enkle greie kort innimellom slagene jeg utkjemper med Mixed Media og eksperimentering. Det er tross alt noe med å kunne lage et kort fra start til ferdig uten å måtte "kjempe" i dagevis :)


med dette kortet deltar jeg på disse utfordringene: 

7 kommentarer:

 1. Such a pretty card, and an elegant colour scheme.

  Thanks for joining us at International Art and Soul!

  SvarSlett
 2. Hi this is a gorgeous card. I love it. Thank you for joining us at Crafts Galore Encore Challenge Blog for challenge #83 which has the theme Anything Goes. The sponsor is SheepSki Designs. Hugs Jackie DT xxx

  SvarSlett
 3. Beautiful card, very pretty..
  Thank you for sharing with us over here today at the Classic Open Design Team Challenge and best of luck with your entry.

  Chrissy DT  https://classicdesignchallenge.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Such a gorgeous card. I love the beautiful flowers, the leaf heart in the middle and the colors you used are just lovely. Thank you for joining us at intaas ch. 98
  Debbie DT Member

  SvarSlett
 5. SO beautiful! Love the neutral colors! Thanks so much for joining in the fun at our Dies R Us challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

  Darlene
  DIES R US
  DAR’S CRAFTY CREATIONS
  Please stop in for a visit!

  SvarSlett
 6. What an elegant card you have made. I love the different embellishments you have used, and the way you have also decorated inside the card. Thank you for joining us at Creatalicious Challenges.

  SvarSlett
 7. Thanks for entering our Anything Goes challenge… your card is so pretty and loved looking at all the embellishments you have used. Good luck in the draw and we hope you will come back again soon.
  Diane Louise [Team Leader for Crafty Friends Challenge Blog]

  SvarSlett