onsdag 26. oktober 2016

Julekort i hvitt og sølv.

 
 
 
 
Dette kortet lagde jeg som trening til et kortkurs med Reha fra Litle Darlings som Hobbykunst arangsjerte. Jeg var klar over at det var et kurs som blant annet skulle være om å bruke masse diecuts i lag  på lag i skikkelig amerikansk stil. Jeg bruker disene mine mye og så kan det jo være noen tips å
plukke opp og elementer en kan bruke selv om det ikke er min stil. (jeg har vel ikke helt en stil enda:))
 
 
Jeg blir fort veldig frustrert av å legge lag på lag og bare la deler av en diecut eller mønsterark stikke frem. Det føles som bortkastet papir .. vel får presisere at her er det kun den ovale dicuten som  er hel og ligger delvis bak den firkantede. alle andre "utstikkerene" er bare akkurat så store at de kommer i skjul under andre ting.
 
 
siden bildene er vanskelige å ta når det skinner i sølvkartongen må jeg ta med dette bildet av en heklet snø krystall. Dette er noen andres familie klenodium som hadde havnet på loppemarked. jeg har delt den i tre slik at den er over den ovale diecuten ,nede i høyre hjørnet og bak hjertet.
 
 

Engler har ikke vinger men hvis jeg klipper dem av er det vel kun teologer som ser hva det er å den er jo søt med vinger da.. god jul disen fra Papirdesign er jeg veldig fornøyd med . Enkel og fin! 
 

Stjernene har jeg faktisk brukt på vrangen for jeg synes den litt ruflete teksturen var en kul kontrast til all den søte, litt striglede pynten. blomstene synes jeg er for store. det ser nesten ut som en pyntet marsipankake. men jeg har bestilt en del små blomstre så når de kommer skal jeg jammen prøve å lage et av samme slag ,bare litt "nedtonet"
 
 
Jeg endte med å like kortet mye bedre en jeg burde.. det er jo nesten vulgært eller i alle fall vel overdådig pyntet, men siden det kun er hvitt, sølv og det grønne på blomstene så synes jeg faktisk det ble mindre kaotisk en jeg fryktet.( det hjalp da jeg skjønte at jeg kunne bruke biter i bakgrunnen for da fik jeg brukt rester som var for små til å bli hele diecuts:) 
 
 
 
 
Produktliste:
Alle hvite papir fra Reklameblokk.
Sølvkartong fra Panduro.
Sølv stjerner og engel er gaver så ukjent produsent.
Firkant dies fra Spellbinders.
God jul dies fra Papirdesign.
Andre diser og perler fra Ebay.
Mathia Blomster fra Hobbykunst.
Heklet snøkrystall fra Loppemarked.
 
 

Med dette kortet deltar jeg i disse utfordringene:
 5 kommentarer:

 1. Beautiful card!! So elegant!
  Thanks for playing along this week at Christmas Card Challenges!!
  Debbie (CCC DT)
  Debbie's Dash of This and That

  SvarSlett
 2. Beautiful card, thanks for joining us at Christmas card challenges.

  SvarSlett
 3. A lovely card - very elegant. Thank you for sharing with us at Winter Wonderland.
  Kath x

  SvarSlett
 4. Lovely card, fabby use of the frosty theme. Love it. Thanks for joining us over at the winter wonderland. Welcome back for a new fun challenge tomorrow!
  Love n hugs
  Marie

  SvarSlett
 5. Smukt kort i hvidt og sølv, Ingunn, jeg synes godt om din kreative måde at bruge pynten på. Hyggeligt at du deltager i vores udfordring hos ABC Christmas Challenge denne gang.
  Klem Dorte

  SvarSlett